GÅRDSHUNDAR FÖR OMPLACERING

 

Riddarens Sista Sagolika Dans "Dansa" 

Registreringsnummer   SE42637/2019

Dansa..... en helt underbart ljuvlig tik!!!
Söker ett sportigt hem, lägenhet helt ok, MEN hon måste få ett aktivt liv då hon ÄLSKAR att jaga ALLT!
Hon har ett cert på sin 1:a utställning, (blev även Bästa tik 2:a bland stor konkurrens) Gjorde ett super BPH (mentaltest) Är patella ua, PLL fri genom gentest, steriliserad. Gräver och är oerhört duktig sork, mus jägare. Passar alltså inte där man har andra smådjur såsom höns, kaniner etc. Dansa är inte hysterisk i sitt sätt utan systematisk...... hon minns var hon jagade sist, alltså där hon fick valuta för sitt jobb! Tror att hon skulle passa till olika hundsporter (viltspår,rally etc) då hon är både lugn OCH stark samt aktiv när det behövs, som personlighet. Inomhus är hon lugn, rar och accepterar om man inte vill ha henne i säng eller knä. Alltså inte bortskämd! Men fantastiskt kär!!

Bor i Halland

HD C

Pris: 25 000 sek

Vid intresse av hunden, maila riddarenskennel@hotmail.com


Leonberget´z Cowboy "Turbo"


Registreringsnummer SE35265/2018

Trefärgad hanne, ej kastrerad. Inga hälsoproblem. Liten för att vara hanne, väger 7 kg. Fullt vaccinerad, försäkrad genom Agria. Har växt upp i en familj med 3 barn. Kan gå långa promenader, men även vara passiv och vila. Är glad och nyfiken, är  en lättlärd hund. Äter 2 ggr/dag.
Ibland skäller "Turbo" lite för mycket på vilt, rymmer ibland men kommer alltid hem igen. Kan ej gå utan koppel, kommer ej på inkallning. Går fin i koppel. Är på hunddagis, dagtid och fungerar bra ihop med andra hundar. 

Bor i Stockholms län

HD ej röntgad

Pris: 10 000 sek

Vid intresse av hunden, maila scilenti@hotmail.com

Rödlundas Dressed for Successe "Tess"

Registreringsnummer SE12173/2015

En sjuårig kastrerad tik som haft 4 kullar. Nu behöver hon få komma till en familj där hon får vara ensamhund och få all kärlek för sig själv. Hon är en bestämd dam med stor integritet, hon är lydig och kan gå lös i skogen, en suverän råttjägare.Vi har tränat och gått kurs i Nosework vilket hon älskar.

Bor i Västmanland

HD B


Pris: 8 000 sek

Vid intresse av hunden, maila laila.s.redlund@bahnhof.se

"Moltas"

Registeringsnummer  SE53161/2020

Vi vill hitta ett nytt hem till vår fine Moltas. Moltas är en trefärgad kastrerad hane på drygt ett och ett halvt år. Han går fint i koppel, kan springa lös i skogen och kommer på inkallning. Han är van vid andra hundar och katter och kommer väl överens med dem.

Anledningen till att vi behöver hitta ett nytt hem till Moltas är att han behöver mer lugn och ro än vad vi i vår stora brokiga familj i Stockholm kan erbjuda. Han är väldigt kärleksfull och tycker om att sova under täcket.
Som hund är Moltas reserverad och behöver lära känna personer i sin egen takt och på egna villkor.

HD ej röntgad

Pris: 5 000 sek  priset kan diskuteras då rätt hem är viktigast).

Vid intresse av hunden, maila elin@edma.se