Kom ihåg att meddela webmaster när du omplacerat din hund så annonsen kan tas bort!

 GÅRDSHUNDAR FÖR OMPLACERING

 
Johanna Spethz
johanna@spethz.com
Mölndal
Tel:072-070 25 73

Tamoras Vanilla Ice Cream  (Wille)
SE20455/2021

Födelsedatum
2021-02-14

HD A


Wille är en fin hane på 19 mån som söker en ny familj som kan erbjuda honom ett tryggt och aktivt hem med mycket tid för gos och kärlek. Wille är en glad, charmig, lyhörd & relativt lättlärd kille.

 Han gillar att gå promenader, leka & busa, och vara med familjen, men även att ta det lugnt och ligga nära i soffan/sängen. Han har gått några kurser i vardagslydnad och nosework och älskar sökarbete!

Han är liten, smidig och snabb och skulle nog även tycka agility vore roligt. Wille går idag på hunddagis och funkar fint med alla hundar där. Han är inte van vid att vara ensam längre tider men ett par timmar går fint.

Anledningen till att vi behöver hitta en ny matte/husse är att vår äldre hund inte accepterar/går ihop med Wille, vilket har lett till att vi tvingats hålla hundarna åtskiljda sedan ett tag tillbaka. Wille är lite försiktig i vissa nya miljöer och framförallt gentemot okända män.

 På grund av hans lite känsliga sätt tror vi att han skulle må bäst av att bo med trygga hundmänniskor som förstår honom och vad han behöver. När man väl överkommit hans osäkerhet har man en underbar hund och rolig kompis.

Wille kan inte bo med katter och blir stressad av små barn (ca 10 år och uppåt funkar fint).