Fotogalleri

Referat från aktiv promenad i Bollebygd

Med anledning av det 10-åriga goda samarbetet mellan rasklubben för dansk-svensk gårdshund och Marie-Louise Lind på Björnåsens hundpensionat i Bollebygd bjöd aktivitetsgruppen i Göteborg och Marie-Louise in till en aktiv promenad lördagen den 22 mars. 10 st. gårdshundar med mattar och hussar slöt upp och efter en titt på pensionatets tillbyggnad travade vi tillsammans med Marie-Louise ut i skogen.
På många olika ställen stannades vi för att aktivera hundarna och oss själva genom att hundarna exempelvis fick balansera på en liggande trädstam, hoppa upp på stenblock och snurra runt eller göra någon annan konst, hoppa upp och stanna på en stående trädstam, söka upp några av mattes eller husses utlagda föremåla i en liten ruta eller krypa genom håligheter som nedfallna träd hade bildat.
Vi fick också tipset om att sätta godis i barken på träd som hundarna sedan fick söka upp. Hundarna var aktiva och glada och eftersom vädret var fint med uppehåll och några härliga solglimtar. Väggrenen bjöd på horder av utslagna tussilago så även mattar och hussar var glada. Den som inte hade med sig eget fika (och alla andra) bjöds på förplägnad, vilket också bidrog till trevnaden denna dag.
Vi tackar aktivitetsgruppen Göteborg och fr a Marie-Louise för denna trevliga lördagsförmiddag!
// Chris Ramberg och Bonus
Foto: Göran Halling

KLICKA PÅ BILD FÖR STÖRRE FORMAT!
(Öppna en bild och klicka på pil höger alt. vänster för att fortsätta visning i öppetläge.)

2014 - sid 5

Upp